США заявили про готовність застосувати ядерну зброю проти КНДР

11:50, 4 вересня 2017
Дональд Трамп обговорив з воєначальниками можливу реакцію США на дії Північної Кореї.
США заявили про готовність застосувати ядерну зброю проти КНДР
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

За підсумками телефонної розмови президента США Дональда Трампа і прем'єр-міністра Японії Сіндзо Абе, яка відбулася 3 вересня, прес-служба Білого дому заявила, що Сполучені Штати готові захищатися і захищати союзників в Тихоокеанському регіоні аж до застосування ядерної зброї, повідомляє «Ліга».

Дональд Трамп і Сіндзо Абе засудили провокаційні і дестабілізуючі дії Північної Кореї, підтвердивши «взаємні непорушні оборонні зобов'язання» і домовившись «продовжувати тісну співпрацю».

У Білому домі також підкреслили, що президент Трамп підтвердив зобов'язання Вашингтона захищати територію США і союзників з використанням всього спектру дипломатичних, звичайних і ядерних можливостей.

Трамп також заявив про свій намір говорити в Білому домі про Північну Корею з генералами Келлі, Меттіс і іншими воєначальниками.

«Судово-юридична газета» повідомляла, що в Токіо стурбовані ситуацією на Корейському півострові і виступають за скликання Ради безпеки ООН. КНДР заявила про успішне випробування водневої бомби 3 вересня 2017 року. Повідомляється, що мова йде про випробування водневого боєзаряду, який призначений для оснащення міжконтинентальних балістичних ракет.

Також повідомлялося, що на Корейському півострові сталося кілька землетрусів, які могли спровокувати проведення КНДР ядерних випробувань.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області