«Зворушена стійкістю та мужністю українського народу», — Барбра Стрейзанд приєдналася до збору допомоги для України

19:59, 23 вересня 2022
Акторка допомагатиме Україні збирати гроші на медичну допомогу.
«Зворушена стійкістю та мужністю українського народу», — Барбра Стрейзанд приєдналася до збору допомоги для України
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Всесвітньо відома акторка Барбра Стрейзанд стала черговою амбасадоркою фандрейзингової платформи United24.

Так, 22 вересня, Володимир Зеленський та Барбра Стрейзанд поспілкувалися за допомогою онлайн-дзвінка і обговорили деталі подальшої співпраці, адже співачка допомагатиме Україні збирати гроші на медичну допомогу.

«У мене була чудова розмова з президентом України Зеленським. Я зворушена стійкістю та мужністю українського народу та його натхненним лідерством. Мені дуже приємно приєднатися до президента Зеленського та його ініціативи United24, щоб допомогти зібрати кошти на невідкладні медичні потреби в Україні», — написала акторка в своєму Instagram.

Одночасно, вона закликала своїх фоловерів оформити щомісячну передплату на платфомі у розмірі 24 долари, які не обкладаються податком.

«Ці гроші допоможуть підтримати роботу українських лікарів і врятувати більше життів. Зараз ми їм потрібні як ніколи. Моє щасливе число 24, тому я дала 24 тисячі доларів», — додала вона.

Президент Володимир Зеленський також розповів про своє спілкування із Барброю Стрейзанд у своїх соціальних мережах. Він подякував їй за підтримку України.

«Світ може трохи втомлюватись щодня думати про Україну, але спільноти у США та європейських країнах продовжують підтримувати та допомагати нам. Для нас дуже важливо, аби такі талановиті й відомі у світі люди підтримували платформу UNITED24», — написав він.

Відомо, що 24 лютого на своїй сторінці акторка розповіла, що її бабуся та дідусь по батьковій лінії емігрували багато років тому.

«Мої бабуся і дідусь по батьківській лінії емігрували з України, і моє серце розривається через мужніх людей, які борються із цим російським вторгненням. Путінська пропаганда про «денацифікацію» – найбільша брехня цього століття», – написала вона одразу після повномасштабного нападу РФ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду