Посольство США в Москві закликало своїх громадян негайно залишити РФ

13:57, 28 вересня 2022
Дипломати пов'язують це з оголошенням мобілізації в РФ, не виключаючи призову на військову службу осіб із подвійним громадянством.
Посольство США в Москві закликало своїх громадян негайно залишити РФ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Посольство США у Москві закликало своїх громадян негайно залишити Росію. Дипломати пов'язують це з оголошенням мобілізації в РФ, не виключаючи призову на військову службу осіб із подвійним громадянством. Про це йдеться на сайті посольства США в Росії.

Також у дипвідомстві попередили своїх громадян, що РФ може відмовити особам із подвійним громадянством у доступі до консульської допомоги США та перешкодити їхньому виїзду з Росії.

"Громадяни США не повинні їздити в Росію, а ті, хто проживає або подорожує до РФ, повинні негайно покинути її, поки залишаються обмежені можливості для комерційних поїздок", – наголошується у зверненні до американців.

У дипвідомстві наголосили, що варіанти комерційних рейсів наразі вкрай обмежені та часто недоступні в короткі терміни, але сухопутні маршрути на автомобілі та автобусі, як і раніше, відкриті.

"Якщо ви хочете виїхати з Росії, вам слід якнайшвидше вжити самостійних заходів. Посольство США має серйозні обмеження у своїх можливостях з надання допомоги громадянам США, і умови, включно з транспортними можливостями, можуть раптово стати ще більш обмеженими", – попередили в посольстві.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва