Ілон Маск найняв на роботу в SpaceX 14-річного програміста

14:45, 12 червня 2023
Він працюватиме в команді, яка розробляє програмне забезпечення для Starlink.
Ілон Маск найняв на роботу в SpaceX 14-річного програміста
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Компанія SpaceX Ілона Маска найняла на роботу 14-річного хлопця на посаду інженера-програміста. Про це повідомляє Business Insider.

Зазначається, що він працюватиме в команді, яка розробляє програмне забезпечення для Starlink.

14-річний Кайрен Квазі нещодавно закінчив Університет Санта-Клари в Каліфорнії, ставши наймолодшою людиною, яка це зробила. Він планує разом зі матір’ю переїхати з Каліфорнії до штату Вашингтон, щоб розпочати роботу в SpaceX.

Ще у віці двох років Квазі міг говорити повними реченнями. У дитячому садку він розповідав іншим дітям і вчителям про новини, які почув по радіо. В 11 років хлопець почав вивчати інформатику та інженерію.

У третьому класі, коли Квазі було 9 років, батьки зрозуміли, що його шкільні завдання були занадто легкими для нього, тому допомогли сину вступити до громадського коледжу в Каліфорнії.

Того ж року підліток склав тест на рівень IQ краще, ніж 99,9% населення планети.

Кілька місяців потому Квазі стажувався в Intel Labs як дослідник штучного інтелекту, а в 11 років перевівся в Університет Санта-Клари, щоб вивчати інформатику та інженерію. А у 2022 році хлопець стажувався в компанії Blackbird.AI, яка працює у сфері кібербезпеки.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді