Камала Гарріс закликала Дональда Трампа провести дебати з постійно увімкненими мікрофонами

09:11, 1 вересня 2024
Увімкнені мікрофони протягом усіх дебатів можуть допомогти або нашкодити політичним кандидатам, вловлюючи необдумані коментарі, які іноді не призначалися для публіки.
Камала Гарріс закликала Дональда Трампа провести дебати з постійно увімкненими мікрофонами
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Віце-президент США Камала Гарріс запропонувала колишньому президенту Дональду Трампу уточнення до правил проведення дебатів 10 вересня. Зокрема, вона закликала провести дебати із увімкненими мікрофонами.  Про це повідомляє Reuters.

«Ми балотуємося на пост президента США. Давайте проведемо дебати відкрито - із включеними мікрофонами весь час», - зазначила Гарріс.

Згідно із заявою Трампа, він хотів би, щоб його мікрофон залишався включеним. За словами експрезидента, йому не сподобалося, що під час останніх дебатів у червні з тодішнім кандидатом Джо Байденом його мікрофон було вимкнено.

Видання зазначає, що увімкнені мікрофони протягом усіх дебатів можуть допомогти або нашкодити політичним кандидатам, вловлюючи необдумані коментарі, які іноді не призначалися для публіки. У той же час вимкнені мікрофони не дозволяють учасникам дебатів переривати свого опонента.

Додається, що майбутні дебати стануть першим протистоянням Гарріс і Трампа з того часу, як чинний президент США Джо Байден вибув із виборчих перегонів через невдалий вступ на дебатах на CNN.

Крім того, стало відомо, що кандидат у віце-президенти від Демократичної партії Тім Уолц та його опонент від Республіканської партії Джей Ді Венс домовилися про проведення дебатів 1 жовтня на каналі CBS News.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олег Руденко
    Олег Руденко
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Андрій Потапенко
    Андрій Потапенко
    член Ради суддів Украіїни, суддя Ржищевського міського суду Київської області
  • Олена Ізовітова-Вакім
    Олена Ізовітова-Вакім
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Наталія Лісовська
    Наталія Лісовська
    суддя Миколаївського окружного адміністративного суду