У Раді вважають, що США скасують обмеження для України на удари по території рф далекобійною зброєю, ймовірно, після виборів

15:45, 29 вересня 2024
Заступник голови Комітету з питань нацбезпеки Єгор Чернєв вказав, що рішення США про скасування обмежень для України на удари по росії далекобійними ракетами все ще «на столі».
У Раді вважають, що США скасують обмеження для України на удари по території рф далекобійною зброєю, ймовірно, після виборів
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Сполучені Штати Америки, ймовірно, можуть ухвалити рішення про скасування обмежень для України на удари по території рф далекобійним озброєнням після виборів президента США. Про це заявив заступник голови Комітету Ради з питань національної безпеки й оборони Ради Єгор Чернєв в ефірі телемарафону.

За його словами, у США «подавали сигнали» щодо такого дозволу, однак під час візиту Президента України Володимира Зеленського цього не сталося.

«Все одно цей дозвіл все ще «на столі». Тобто його не відкидають як взагалі неприйнятний. Чому буде це рішення до виборів? Я не впевнений. Після виборів — досить ймовірно», — додав нардеп.

Він зазначив, що на рішення США могли вплинути багато чинників, зокрема, й нещодавня інформація про співпрацю рф з Іраном.

Раніше повідомлялося, що тривала відмова США від ударів далекобійними ракетами вглиб рф посилила суперечки між союзниками.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду