Співак Джаред Лето заявив, що скучив за росіянами, а війну в Україні назвав «проблемою», відео

14:38, 13 жовтня 2024
Джаред Лето під час концерту у Сербії анонсував виступи в Москві та Санкт-Петербурзі, назвавши війну росії проти України «проблемою».
Співак Джаред Лето заявив, що скучив за росіянами, а війну в Україні назвав «проблемою», відео
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Американський співак і актор Джаред Лето, лідер рок-гурту Thirty Seconds to Mars, на концерті у Сербії назвав війну росії проти України «цими проблемами» і висловив бажання виступити в Санкт-Петербурзі та Москві. Відповідне відео оприлюднили у соцмережах.

Під час концерту 11 жовтня в столиці Сербії Белграді Лето запитав, скільки сербів і росіян перебуває в залі. Він сказав, що «відчув навколо багато російської енергії» та скучив за росіянами.  

«Я скучаю за вами, хлопці, ви знаєте це. Я скажу вам, що одного разу, коли ці всі проблеми закінчаться, ми зустрінемося з вами на вашій батьківщині. Знаєте, ми повернемося в Сербію, ми збираємося поїхати в Санкт-Петербург, Москву, заїхати у Київ. Ми будемо мати вечірки й тусити з усіма, гаразд? Так має бути», — сказав Лето.

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення Джаред Лето підтримав Україну. Він провів у березні 2022 року прямий ефір на своїй офіційній сторінці в Instagram та поспілкувався з українцями, щоб розповісти світові про те, що відбувається в Україні. Музикант, серед іншого, раніше виходив на сцену з українським прапором.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Кравченко
    Євген Кравченко
    суддя Сумського окружного адміністративного суду
  • Олег Кривенда
    Олег Кривенда
    суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Валентина Падій
    Валентина Падій
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду