Понад 70% реклами в Києві встановлено з порушеннями, — КМДА

14:33, 19 червня 2017
Станом на кінець квітня, в Києві налічується 45 972 рекламних пристроїв різних типів, з яких без порушень — 12 961.
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Протягом травня в Києві демонтовано 458 незаконних рекламних конструкцій. Згідно зі звітом відділу демонтажів КП «Київреклама», із зазначеної кількості незаконної реклами 245 одиниць демонтовані власниками.

Станом на кінець квітня, в Києві налічується 45 972 рекламних засобів різних типів, з яких без порушень — 12 961, передає прес-служба КМДА.

«Після прийняття правил розміщення рекламних засобів у Києві власники рекламних конструкцій, на мій погляд, стали відповідальніше підходити до демонтажу власними силами. Щотижня простежується позитивна тенденція в процентному відношенні демонтованих комунальниками та власниками конструкцій», — зазначив керівник КП «Київреклама» Олександр Смирнов.

Він додав, що столичні підприємці вже вклали 8,2 млн грн на реалізацію проектів щодо впорядкування розміщення наземної реклами в центрі столиці.

Нагадаємо, що перший пілотний проект — «Хрещатик» (в межах від пл. Льва Толстого до Контрактової пл.) — обійшовся в 5 млн грн. До проекту увійшли такі вулиці: Велика Васильківська (від пл. Льва Толстого до вул. Хрещатик), Хрещатик, Грушевського (від Європейської пл. до стадіону «Динамо»), Сагайдачного, а також Володимирський і Боричів узвози, Поштова пл.

Після реалізації проекту кількість наземної реклами на зазначених вулицях скоротиться з 268 до 71.

У другий проект — «Парковий» — увійшли Дніпровський узвіз, Дніпровський проїзд, Героїв Крут, Паркова дорога, Петрівська алея. Він обійшовся в 3,2 млн грн. На цих вулицях кількість наземних рекламних пристроїв скоротиться з 155 до 65.

Нагадаємо, що протягом квітня в Києві демонтовано 820 незаконних рекламних засобів. Згідно зі звітом відділу демонтажів КП «Київреклама», із зазначеної кількості незаконних рекламних одиниць 355 прибрані власниками.

 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Уляна Братичак
    Уляна Братичак
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Юрій Скалозуб
    Юрій Скалозуб
    голова Чернігівського окружного адміністративного суду