Чому у платіжках за газ немає показань лічильників: «Нафтогаз» назвав причину

23:05, 6 жовтня 2022
«Нафтогаз» пояснив процес доставки паперових платіжок за газ клієнтам, а також відповів, чому в рахунках не вказуються показники лічильників, що подані клієнтами.
Чому у платіжках за газ немає показань лічильників: «Нафтогаз» назвав причину
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Газопостачальна компанія «Нафтогаз», як і раніше, надсилатиме своїм клієнтам паперові платіжки, але вказувати в рахунках показання лічильників не буде. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Так, до «Нафтогазу» звернулася клієнтка компанії, яка обурюється, що у паперових квитанціях, які приходять клієнтам від «Нафтогазу», немає показань лічильника, а є лише загальний обсяг споживання та сума, яку потрібно заплатити.

«Паперові квитанції мають бути. Не розумію, чому «Нафтогаз» не реагує на звернення споживачів і не вказує показання газу. Чому народ повинен витрачати свій час і ходити по Облгазам? Може час навести лад у таких дріб’язкових питаннях», – запитує клієнтка.

У «Нафтогазі» відповіли, що розуміють те, що деяким клієнтам перехід від паперових рахунків до електронних дається складнішим, наголосивши, що роблять усе, щоб зробити цей процес поступовим, зручним та інноваційним.

«Паперові рахунки продовжать надходити, як і раніше, після 20-го числа кожного місяця, якщо клієнт вибрав друкований формат отримання рахунків», – додали у «Нафтогазі».

Також у компанії нагадали, що приймають показники лічильників газу оператори ГРМ (облгази). Крім того, такі компанії відповідальні за облік та нарахування обсягів газу, надання послуг із транспортування блакитного палива, обслуговування газових мереж та обладнання. «Тому у паперових рахунках від нашої компанії вказується лише отриманий від оператора ГРМ обсяг газу, показники лічильника зберігаються безпосередньо в оператора ГРМ», – зазначили у «Нафтогазі».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Андрусик
    Надія Андрусик
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Ярослав Василенко
    Ярослав Василенко
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Валентин Сердюк
    Валентин Сердюк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Ігор Бахаєв
    Ігор Бахаєв
    суддя Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області