Наказом голови ДСА звільнено голову Служби судової охорони Валерія Бондаря

21:09, 20 липня 2022
Про причини такого рішення не повідомляється.
Наказом голови ДСА звільнено голову Служби судової охорони Валерія Бондаря
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Наказом голови Державної судової адміністрації України Олексія Сальнікова 20 липня 2022 року Валерія Бондаря звільнено з посади голови Служби судової охорони. Про це повідомляє прес-служба ДСА.

Нагадаємо, що у звичайний час повноваження звільняти голову ССО має Вища рада правосуддя, проте під час воєнного стану такими повноваженнями наділили голову ДСА.

«На цю посаду Валерій Іванович був призначений в березні 2019 року і відразу ж рішуче почав виконання складного завдання – створення «з нуля» нової структурної одиниці – Служби судової охорони.

І в нього та його потужної команди однодумців все вийшло!» - зазначили у ДСА.

«Сьогодні співробітники Служби судової охорони – це справжні професійні бійці, які в мирні часи підтримували громадський порядок у судах, охороняли приміщення й інше майно судів, а також органів судової влади, забезпечували державний захист суддів і працівників апаратів судів, а в умовах воєнного стану – гарантують безпеку суддів, працівників апаратів судів учасників судового процесу!

Дякуємо Валерію Івановичу за професіоналізм, вагомий внесок у розвиток та розбудову Служби судової охорони, оскільки саме завдяки його небайдужості та відданості справі співробітники Служби судової охороні стали взірцем правоохоронців нової формації.

Слова вдячності Вам, шановний пане генерале, і за те, що в складних умовах не опустили рук і робили все можливе й неможливе, аби Служба судової охорони розвивалася та перетворювалася на сучасний, потужний і високоефективний державний орган, здатний забезпечити безпеку системи правосуддя держави», – повідомила прес-служба ДСА.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Автор: Наталя Мамченко

 

Чи дійсно 2 млн осіб ризикують опинитися в розшуку внаслідок нового закону про мобілізацію – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Чи дійсно 2 млн осіб ризикують опинитися в розшуку внаслідок нового закону про мобілізацію – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси