Кабмін скоротив видатки на допомогу в рамках програми «Єпідтримка»

10:50, 12 серпня 2022
Урядовці вирішили виділити на допомогу на програмою «Єпідтримка» на 9 мільйонів гривень менше.
Кабмін скоротив видатки на допомогу в рамках програми «Єпідтримка»
Джерело фото: Мінцифра
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кабінет Міністрів скоротив видатки на допомогу в рамках програми Єпідтримка. Відповідне рішення закріплено розпорядженням уряду № 704 від 9 серпня.

Вказаним документом внесено зміну до пункту 1 розпорядження Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2022 р. № 336 “Про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету для забезпечення надання допомоги в рамках Програми “єПідтримка” та зменшено суму, яку виділено за цією програмою, на 9 мільйонів гривень, з 1882000 тис. грн. до 1873672,8 тисяч гривень

Згідно з постановою уряду № 1272 від 9 грудня 2021 року допомога надається застрахованим особам, які працюють на умовах трудового договору (контракту), гіг-контракту, іншого цивільно-правового договору, на інших підставах, передбачених законом, та фізичним особам – підприємцям, які відповідають визначеним ознакам.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», міністр фінансів Сергій Марченко повідомив, що 25,5 тисяч осіб, які є працівниками бюджетних установ і не мали права на отримання від держави 6500 грн, отримали допомогу.

Автор: Ярослав Конощук

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді