Кабмін збільшив кількість заступників керівника Держлікслужби

11:08, 23 серпня 2022
Згідно з рішенням уряду в очільника Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками тепер буде три заступника замість двох, однак не буде першого заступника.
Кабмін збільшив кількість заступників керівника Держлікслужби
Фото: kmu.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кабінет Міністрів збільшив кількість заступників керівника Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками, однак скасував посаду першого заступника очільника служби. Відповідне рішення закріплено постановою уряду № 926 від 19 серпня.

Вказаною постановою внесено зміну до пункту 12 Положення про Державну службу України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 серпня 2015 р. № 647, та викладено його у такій редакції: “12. Голова Держлікслужби має трьох заступників, які призначаються на посаду та звільняються з посади Кабінетом Міністрів України відповідно до законодавства про державну службу.”.

До цього рішення уряду очільник Держлікслужби мав двох заступників, у тому числі одного першого, які призначаються на посаду та звільняються з посади Кабінетом Міністрів України за поданням Прем’єр-міністра України, внесеним Міністром охорони здоров’я на підставі пропозицій Голови Держлікслужби.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», у Національному агентстві з питань державної служби розкрили деталі скорочення держслужби, зокрема, чи збираються звільняти держслужбовців передпенсійного віку.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Автор Ярослав Конощук 

 

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки