Кабмін збільшив видатки Державному управлінню справами на підтримку санаторно-курортних закладів

16:03, 31 жовтня 2022
Видатки на фінансову підтримку санаторно-курортних закладів та закладів оздоровлення збільшені майже на 6 млн грн .
Кабмін збільшив видатки Державному управлінню справами на підтримку санаторно-курортних закладів
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Так, в межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Державному управлінню справами на 2022 рік у загальному фонді державного бюджету, буде проведено перерозподіл видатків шляхом:

зменшення обсягу видатків споживання за програмами:

«Підготовка науково-педагогічних і наукових кадрів з питань стратегічних проблем внутрішньої і зовнішньої політики» на 923,8 тис. гривень (з них оплата праці — 76,8 тис. гривень);

«Збереження природно-заповідного фонду в національних природних парках та заповідниках» на 15,16 млн грн.

Разом із тим, буде збільшено обсяг видатків на «Фінансову підтримку санаторно-курортних закладів та закладів оздоровлення».

Так, на фінансову підтримку санаторно-курортних закладів видатки споживання збільшать на 5,16 млн грн (з них оплата комунальних послуг та енергоносіїв — 1,168 млн грн), а також збільшать видатки видатки розвитку за цією програмою на 800 тисяч грн. Тобто, загалом майже 6 млн грн.

Крім того, буде збільшено видатки ДУС на надання медичних послуг медичними закладами на 10,11 млн грн.

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Президент України Володимир Зеленський підписав ухвалений парламентом законопроєкт №8126 про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік», який передбачає збільшення військових видатків ще на 387 мільярдів гривень.

Зокрема, видатки збільшені за рахунок внутрішніх запозичень на МВС - на 12,9 млрд грн, СБУ - на 3,7 млрд грн, Адміністрацію Держспецзв’язку - на 1,3 млрд грн, Управління державної охорони -  на 600 млн грн, Службу зовнішньої розвідки - 45 млн грн.

Автор: Наталя Мамченко

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді