Суд над Януковичем: пряма трансляція засідання

10:29, 6 вересня 2017
Оболонський суд продовжує розгляд справи про держзраду екс-президента України Віктора Януковича.
Суд над Януковичем: пряма трансляція засідання
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Оболонський районний суд Києва 6 вересня 2017 року розгляне справу про державну зраду побіжного екс-президента Віктора Януковича, повідомляє «112 Україна».

Перед засіданням новий державний адвокат Януковича Максим Герасько поспілкувався з журналістами.

Він повідомив, що для вивчення матеріалів у нього було всього десять робочих днів — це дуже короткий термін.

«Офіційно я ще не вступив в справу, бо для вступу в справу має бути вирішення питання щодо відводів, може у мене якийсь конфлікт інтересів в інших справах. Це вирішується на першому судовому засіданні», — повідомив адвокат.

Герасько додав, що проситиме у суду надати йому час на ознайомлення з матеріалами.

«Вважаю, що більш 50 томів, і є ще звукозаписи попередніх засідань, потрібно ще знайомитися з матеріалами справи в прокуратурі. Це вимагає часу. Я не буду формальним адвокатом, я давав присягу, буду виконувати обов'язки сумлінно... Перспективи справи можна оцінювати після ознайомлення з матеріалами », — сказав він.

Варто відзначити, що Максим Герасько, є також адвокатом колишнього начальника департаменту зовнішнього спостереження Міністерства внутрішніх справ Олексія Пукача, засудженого до довічного тюремного ув'язнення за вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

«Судово-юридична газета» повідомляла, що від побіжного екс-президента України Віктора Януковича відмовився державний адвокат. Під час засідання суду захисник заявив, що не впорається з цією справою.

Також повідомлялося, що в ГПУ повідомили про те, що за кордоном заарештували півтонни золота «сім'ї» побіжного екс-президента України Віктора Януковича.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд