Вища рада правосуддя продовжила строк відрядження суддів до двох судів

13:29, 30 січня 2023
ВРП вирішила продовжити на один рік строк відрядження (як тимчасового переведення) судді Проніна Сергія Георгійовича до Авдіївського міського суду Донецької області, який відновив роботу з 20 січня 2022 року.
Вища рада правосуддя продовжила строк відрядження суддів до двох судів
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Вища рада правосуддя у понеділок, 30 січня, продовжила на один рік строк відрядження одного судді – до Авдіївського міського суду Донецької області та одного судді – до Солом’янського районного суду міста Києва.

Про це пише пресслужба ВРП.

«Авдіївський міський суд Донецької області після вимушеної майже восьмирічної перерви, спричиненої активними бойовими діями на Сході країни, відновив роботу з 20 січня 2022 року після ухвалення Радою рішення відрядити суддю Сергія Проніна до Авдіївського суду на Донеччині строком на один рік.

Наразі це єдиний суддя, який здійснював правосуддя у вказаному суді», - пишуть у ВРП.

Так, Вища рада правосуддя вирішила продовжити на один рік строк відрядження (як тимчасового переведення) судді Слов’янського міськрайонного суду Донецької області Проніна Сергія Георгійовича до Авдіївського міського суду Донецької області.

«Таким чином у Авдіївському міському суді Донецької області не буде припинено здійснення правосуддя», - наголосили там.

Крім того з метою врегулювання навантаження та забезпечення належних умов доступу до правосуддя у Солом’янському районному суді міста Києва Вища рада правосуддя вирішила продовжити строк відрядження (як тимчасового переведення) судді Краматорського міського суду Донецької області Митрофанової Алесі Олексіївни до Солом’янського районного суду міста Києва строком на один рік.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном