На сайті президента з'явилася петиція проти розміщення RyanAir в аеропорту «Антонов»

19:08, 26 липня 2017
На сайті президента України зареєстрована петиція проти розміщення RyanAir в аеропорту «Антонов».
На сайті президента з'явилася петиція проти розміщення RyanAir в аеропорту «Антонов»
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Нагадаємо, уряд України запропонував зробити аеропорт «Антонов» в Гостомелі, який зараз є базою для літаків авіабудівної компанії «Антонов» і авіакомпанії «Авіалінії Антонова», місцем розміщення лоукостів.

У квітні про те, що бюджетні авіакомпанії потрібно залучати в Гостомель (Міжнародний аеропорт «Антонов»), а не «Бориспіль», активно заявляв гендиректор Міжнародного аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін.

Однак в аеропорту «Бориспіль» законсервовані два термінали B і F, здатні приймати міжнародні рейси. Всі польоти поки приймає термінал D.

«Пропозиція директора «Борисполя», який є базовим аеропортом Міжнародних авіаліній України (МАУ), не спрямована на інтереси держави і простих громадян, а, навпаки, є лобіюванням певних домовленостей», — сказано в петиції. — «В Україні літають лише 4% населення. Пасажиропотік «Борисполя» — 8-8,5 млн осіб на рік, що є дуже невеликим обсягом. Інфраструктура аеропорту «Антонов» не пристосована для обслуговування регулярних пасажирських рейсів, і там відсутній термінал. Прошу не допустити дій, які зашкодять як інтересам українців, так і іміджу України ».

Нагадаємо, що компанія Міжнародні авіалінії України (МАУ), яка належить олігарху Ігорю Коломойському, звернулася до суду з позовом, в якому викладені вимоги про заборону сприяння Міністерством інфраструктури лоу-косту Ryanair в країні.

Підтримати петицію можна за посиланням.

Автор:
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір