На Львівщині посадовицю держпідприємства підозрюють у вимаганні коштів за безкоштовне житло для ВПО

22:59, 30 липня 2022
Досудове розслідування триває.
На Львівщині посадовицю держпідприємства підозрюють у вимаганні коштів за безкоштовне житло для ВПО
Джерело фото: novograd.city
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

За процесуальне керівництво Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру виконувачу обов’язків головного бухгалтера оздоровчо-лікувального комплексу державного підприємства регіону за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди за вчинення дій з використанням службового становища та видачі службовою особою завідомо неправдивого офіційного документу (ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 368 КК України).

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

«Слідством встановлено, що посадовиця структурного підрозділу одного з держпідприємств Львівщини організувала протиправну схему вимагання оплати з внутрішньо переміщених осіб за проживання в санаторії, який повинен був приймати та селити людей безкоштовно. Так, жінка мала сприяти в поселенні та не створювати при цьому штучних перешкод.

В подальшому, з метою приховування злочинної діяльності, остання складала та видавала потерпілим, від військової агресії людям, сфальсифіковані квитанції про оплату послуг проживання на території підприємства», - розповідають у прокуратурі.

Досудове розслідування триває, вирішується питання про обрання запобіжного заходу фігурантці та встановлюється причетність інших осіб.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області