Резніков звернувся до російських офіцерів: Ви платите кров’ю за чиїсь фантазії та хибні цілі

10:12, 7 жовтня 2022
Міністр оборони України зазначив, що російській офіцери ще можуть врятувати РФ від трагедії.
Резніков звернувся до російських офіцерів: Ви платите кров’ю за чиїсь фантазії та хибні цілі
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністр оборони України Олексій Резніков закликав військовослужбовців РФ не проґавити час і врятувати Росію від трагедії, а російську армію – від приниження. Він заявив, що керівництво РФ обмануло і зрадило їх, відправляючи на смерть за ілюзорні цілі Путіна. Відеозвернення Олексій Резніков записав російською мовою.

«Це послання з Києва. Мене звуть Олексій Резніков. Я – міністр оборони України. Я звертаюся до солдатів та матросів, сержантів і старшин, мічманів, офіцерів, генералів та адміралів російської армії. Я не обмовився. Саме російської армії. Насамперед мої слова адресовані офіцерам та командуванню. Тому що вам приймати рішення».

Резніков заявив, що українці обороняються, а росіяни ховають своїх бойових товаришів.

«Вас обманули і зрадили. Вам обіцяли легку прогулянку, а відправили у пастку. Ви платите кров'ю за чиїсь фантазії та хибні цілі.

Тепер вас не слухають. Тому що послухати вас зараз означає визнати помилки. А у Москві не люблять правду. Їм простіше розповісти, як ви героїчно загинули у битві з вигаданими полчищами НАТО...

Багато хто з вас уже зрозумів – вас відправили помирати не за праву справу. Може, тому ваш (президент – ред.) ховається в бункері, а не тримає удар поруч із вами? Він боїться вашого прозріння, презирства та вашого справедливого гніву».

Резніков також наголосив, що російські військові нікого не «звільняють» в Україні, а знищують цілі міста, де зовсім нещодавно їх вважали добрими сусідами та говорили російською.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду