На Київщині відбуватимуться навчання: будуть змодельовані надзвичайні ситуації

17:10, 15 листопада 2022
Навчання триватимуть з 15 до 23 листопада.
На Київщині відбуватимуться навчання: будуть змодельовані надзвичайні ситуації
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Київщині під час навчань з питань цивільного захисту населення змоделюють надзвичайні ситуації. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

Навчання з питань цивільного захисту населення та взаємодії екстрених служб під час надзвичайних ситуацій розпочались в усіх районах Київської області сьогодні, 15 листопада, та триватимуть до наступного тижня.

«Протягом навчань будуть змодельовані надзвичайні ситуації, що можуть виникнути в умовах воєнного стану. До заходів будуть залучені представники органів місцевої влади, підрозділи ДСНС, Національної поліції, екстреної, невідкладної медичної допомоги та військові», — йдеться в повідомленні Київської ОВА.

У Київській обласній військовій адміністрації зазначили, що навчання не передбачають перекриття автомобільного руху або будь-яких інших обмежувальних дій для населення. Мешканців Київщини закликали зберігати спокій та в жодному разі не робити фото-, відеофіксацію переміщення військової техніки та українських військових.

Навчання триватимуть до 23 листопада.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області