У Волинській області судитимуть чоловіка, який був агентом РФ та прославляв окупантів

20:40, 18 листопада 2022
Чоловік зареєструвався у Волинській області переселенцем та отримував соціальні виплати від держави.
У Волинській області судитимуть чоловіка, який був агентом РФ та прославляв окупантів
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Правоохоронці затримали переселенця, який прославляв окупантів та підтримував збройну агресію РФ проти України. Справу проти нього було передано до суду. Про це повідомляє СБУ.

«Громадянин України, який все своє свідоме життя прожив у Луганській області, ще у 2014 році переїхав до сусідньої держави та час від часу відвідував Україну», - йдеться у повідомленні.

За інформацією СБУ, чоловік зареєструвався у Волинській області переселенцем та отримував соціальні виплати від держави. Отримуючи гроші від української держави, пропагандист продовжував прославляти РФ та відкрито зневажати Україну.

«Правоохоронці затримали пропагандиста під час його чергового приїзду в Україну за грошовими виплатами», - додали в СБУ.

Чоловіка обвинувачують у «виправдовуванні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікації її учасників». Справу передали до суду, чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді