$12 000 за переправлення чоловіків до Угорщини: на Закарпатті підозрюють трьох місцевих жителів

20:42, 9 січня 2023
Трьом особам повідомлено про підозру у незаконному переправленні військовозобов’язаних чоловіків через державний кордон.
$12 000 за переправлення чоловіків до Угорщини: на Закарпатті підозрюють трьох місцевих жителів
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Закарпатті трьох місцевих жителів підозрюють у незаконному переправленні військовозобов’язаних до Угорщини. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора.

Так, за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури трьом особам повідомлено про підозру у незаконному переправленні військовозобов’язаних чоловіків через державний кордон (ч.ч. 2, 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, житель Мукачівського району та двоє його спільників обіцяли групі військовозобов’язаних чоловіків переправити їх до Угорщини поза межами пунктів пропуску.

«Чоловіків зібрали в готелі поблизу кордону. Один з підозрюваних надав їм усю необхідну інформацію та посадив до автомобіля «провідника». Він відвіз пасажирів на околиці с. Гетен, звідки чоловіки мали розпочати маршрут.

Організатор переправлення повинен був отримати 12 тисяч доларів від одного з військовозобов’язаних вже на території Угорщини, оскільки мав законні підстави для виїзду за межі України», — йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування здійснює Нацполіція.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва