У НАТО не до кінця розуміють ситуацію, — в ЗСУ пояснили заяву Столтенберга про «падіння Бахмута»

14:07, 9 березня 2023
Сергій Череватий прокоментував заяву генсека НАТО про те, що Бахмут впаде найближчими днями, зауваживши, що в Альянсі не до кінця розуміють ситуацію в місті і логіку війни, яка сьогодні триває.
У НАТО не до кінця розуміють ситуацію, — в ЗСУ пояснили заяву Столтенберга про «падіння Бахмута»
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Представник східного угруповання військ Сергій Череватий прокоментував заяву генсека НАТО Єнса Столтенберга про те, що Бахмут впаде найближчими днями, зауваживши, що в Альянсі не до кінця розуміють ситуацію в місті і логіку війни, яка сьогодні триває.  Про це він заявив в ефірі телемарафону.

«Хочу сказати, що остання війна з якою НАТО мав більш дотичні відносини - це були війни в колишній Югославії, які були значно менші за об'ємом та застосуванням військ тощо. Так вони більш звиклі до стабілізаційних, навчальних чи миротворчих місій», - сказав Череватий.

Військовий зауважив, що, як наслідок, Альянсу загалом важко збагнути логіку війни, яку рф сьогодні веде проти України.

«Вони чисто прагматично із сухими розрахунками до цього підходять, іноді не розуміючи, що українці бувши рік в такій війні напрацювали набагато більшу стійкість та потужність тактичних рішень. Відтак, я думаю, що НАТО це вивчають і їм далі потрібно це все вивчати. Думаю, що до таких заяв треба ставитися з повагою, але з розумінням того, що всієї ситуації вони до кінця не розуміють», - пояснив Череватий.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду