Суд закрив справу рівненської стоматологині, яка била на прийомі дітей

12:00, 21 квітня 2023
Рівненський міський суд закрив кримінальне провадження і звільнив жінку від кримінальної відповідальності через закінчення строків давності після вчинення правопорушення.
Суд закрив справу рівненської стоматологині, яка била на прийомі дітей
фото з відкритих джерел
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Суд звільнив від кримінальної відповідальності лікарку-стоматолога з Рівного, яка обвинувачувалась у побитті дітей-пацієнтів, через закінчення строків давності після вчинення правопорушення. Про це йдеться у рішенні Рівненського міського суду від 5 квітня.

Слідство встановило чотири випадки протиправної діяльності лікарки у двох стоматологічних клініках у 2020 та 2021 роках. Зокрема, під час прийому вона шарпала дітей за одяг та тіло, а також хапала за шию, щипала за плечі, спричинивши крововиливи.

Лікарка обвинувачувалась у побоях, мордуванні та завданні умисних легких тілесних ушкоджень малолітнім.

Під час розгляду справи адвокат та обвинувачена клопотали суд про закриття провадження у зв'язку із закінченням строків давності кримінальних проступків, оскільки від моменту їх вчинення минуло понад два роки. Проти цього не заперечував прокурор та представники потерпілих, які також не заявляли цивільних позовів.

Таким чином, суд закрив провадження та звільнив лікаря від кримінальної відповідальності.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

 

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді