На одному з блокпостів Одещини гвардійці виявили в автівці згортки невідомої речовини та зброю: деталі

10:28, 3 травня 2023
Чоловіка передали працівникам поліції.
На одному з блокпостів Одещини гвардійці виявили в автівці згортки невідомої речовини та зброю: деталі
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Під час виконання завдань з дотримання вимог правового режиму воєнного стану гвардійці на одному з блокпостів Одещини зупинили автівку марки «Hyundai».

Як розповіли у пресслужбі Національної гвардії, під час огляду транспортного засобу, бійці виявили два згортки невідомої речовини рослинного походження.

«При подальшому спілкуванні громадянин добровільно зізнався та дістав ще чотири приховані зіп-пакети, в яких знаходилась порошкоподібна речовина сірого кольору та один зіп-пакет з пігулками. Зі слів чоловіка – це заборонені наркотичні речовини “канабіс”, “фен” та “екстезі”», - сказано у повідомленні.

Також, при поверхневому огляді водія було виявлено предмет, схожий на вогнепальну зброю.

«На запитання про походження, порушник пояснив, що це травматична зброя, яка перероблена під бойову», - розповіли у Національній гвардії.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, яка в присутності свідків вилучила заборонені предмети та речовини. Чоловіка передали працівникам поліції за підозрою у скоєнні злочину за статтями 263 та 307 Кримінального кодексу України.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді