Атака дронів на Кремль: в ОП заявили, що рф готує масштабний теракт

17:04, 3 травня 2023
За словами радника керівника ОП Михайла Подоляка, Україна веде виключно оборонну війну та не атакує об'єкти на території росії.
Атака дронів на Кремль: в ОП заявили, що рф готує масштабний теракт
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Після вибуху безпілотника на будівлі Кремля радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк заявив, що керівництво країни-окупанта готує масштабний теракт. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

«Щодо дронів над Кремлем. Все передбачувано… росія явно готує масштабний терористичний акт. Тому спочатку затримує в Криму велику групу начебто диверсантів. А потім демонструє «дрони над Кремлем», - написав він.

Він пояснив, що, по-перше, Україна веде виключно оборонну війну і не атакує об‘єкти на території росії, бо це не вирішує жодної воєнної задачі. У той же час такі заяви з боку росії дають їй підстави виправдати свої атаки по цивільних.

За словами радника керівника ОП, керівництво України з цікавістю спостерігає «за зростанням казусів та ексцесів, що відбуваються в різних куточках рф».

«Поява невідомих безпілотних апаратів на енергетичних об‘єктах чи на території Кремля можуть свідчити виключно про підпільну роботу місцевих сил спротиву», - підкреслив Подоляк.

Він також констатував втрату силового контролю над країною з боку «клану Путіна», хоча в Кремлі постійно заявляли про свій тотальній контроль над повітрям.

Подоляк зіронізував, що сьогодні дрони можна купити у бідь-якому військотргу. «Одним словом, щось в рф відбувається, але точно без дронів України над Кремлем», - зазначив він.

Нагадаємо, речник Президента України Володимира Зеленського Сергій Никифоров заявив, що Україна не має інформації про так звані нічні атаки на Кремль.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду