Міносвіти не знайшло диплом магістра у Спартака Субботи: відомство звернулось до поліції щодо підробки документів

15:28, 11 травня 2023
У реєстрі документів про освіту диплом відсутній, а вказане у справі свідоцтво про визнання в Україні іноземного документа про освіту МОН не видавало.
Міносвіти не знайшло диплом магістра у Спартака Субботи: відомство звернулось до поліції щодо підробки документів
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністерство освіти не виявило у реєстрі відомостей про диплом магістра скандального психолога Спартака Субботи, а свідоцтво про визнання в Україні іноземного документа про освіту МОН не видавало .Про це повідомляє пресслужба відомства.

Зʼясувалося, що у матеріалах атестаційної справи щодо присудження наукового ступеня Спартаку Субботі є завірені належним чином копії документів. Далі міністерство надіслало запити до Інформаційно-іміджевого центру та Інфоресурсу, щоб підтвердити факт наявності у реєстрах вказаних документів про освіту. 

«Нині отримали відповіді від обох державних підприємств, що відомості про диплом магістра, копія якого прикладена до атестаційної справи, у реєстрі документів про освіту в ЄДЕБО відсутні, а вказане у справі свідоцтво про визнання в Україні іноземного документа про освіту Міністерство освіти і науки України не видавало», - повідомили в МОН.

Відомство вже передало цю інформацію до Національної поліції України із проханням перевірити можливий факт підроблення та зумисне використання підроблених документів Спартака Субботи.

Як відомо, у квітні вийшло розслідування психотерапевта Іллі Полудьонного, який доводить, що Спартак Суббота — шахрай, що видавав себе за фахівця у галузі медицини та психіатрії, а насправді таким не був.

Також Субботу підозрюють у фальсифікації свідоцтва про народження.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду