У Києві на Печерську згоріла карета «швидкої» – розпочато кримінальне провадження

21:11, 14 травня 2023
Внаслідок події одна людина загинула, ще двоє отримали опіки.
У Києві на Печерську згоріла карета «швидкої» – розпочато кримінальне провадження
Джерело фото: поліція Києва
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

За фактом загорання карети ШМД на столичному Печерську слідчі розпочали кримінальне провадження. Про це повідомили у відділ комунікації поліції Києва.

«Внаслідок події одна людина загинула, ще двоє отримали опіки. Слідчі кваліфікували подію як порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки. Причини загоряння встановлюються», - повідомили у поліції.

Так, вночі до поліції Києва надійшло повідомлення про загорання авто швидкої медичної допомоги на території лікарні у Печерському районі столиці. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та рятувальники ДСНС.

«Вогнеборці ліквідували пожежу. У ході проведення огляду місця події правоохоронці виявили в авто обгоріле тіло жінки, 1929 року народження, яку саме швидка транспортувала для госпіталізації. Також внаслідок пожежі ще двоє осіб отримали опіки тіла різного ступеня тяжкості», - сказано у повідомленні.

За цим фактом у поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України - порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки. У рамках розслідування правоохоронці встановлюють всі обставини та причини загорання авто.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді