В Україні оновили програмне забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження

15:06, 19 вересня 2023
ДП «Національні інформаційні системи» оновило програмне забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження.
В Україні оновили програмне забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження
Джерело фото: lg.zt.court.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» України здійснило оновлення програмного забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження (АСВП) з метою покращення її функціоналу та забезпечення зручності користувачів, – повідомляє Міністерство юстиції України.

Оновлення АСВП включає наступні важливі зміни та покращення:

Оновлення інформаційного обміну з Пенсійним фондом України: Виконавці тепер отримуватимуть докладну інформацію про фізичних осіб-боржників, які отримують пенсії, їх розмір, найменування органу Пенсійного фонду та інші дані. Це спростить виконавчий процес та забезпечить точність даних.

Розширення переліку підстав для прийняття виконавчої дії "Закінчення виконавчого провадження": Зміни у визначенні підстав дозволять зрозуміти, коли можна завершити виконавчий процес.

Можливість визначення поточного рахунку фізичної особи-боржника для видаткових операцій: Ця функція дозволить встановити рахунок боржника для здійснення видаткових операцій, спрощуючи процес обслуговування.

Нова виконавча дія «Припинення дії постанови про визначення поточного рахунку фізичної особи-боржника у банку»: Ця нова дія дозволить припинити дію постанови про визначення рахунку фізичної особи-боржника у банку та супроводжувати відповідний процес.

Інші покращення та виправлення помилок: В рамках оновлення внесено ряд інших змін та виправлень, включаючи виправлення помилок у роботі АСВП.

Оновлення також включає модифікації функціоналу прикладного програмного інтерфейсу АСВП, що дозволяє здійснювати інформаційний обмін з надавачами платіжних послуг.

Підписуйтесь на наш Тelegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду