Україна виготовляє гармати за стандартами НАТО та створює флот морських дронів – Зеленський

12:15, 30 вересня 2023
Флот морських дронів ефективно протистоятиме військовим кораблям рф, зазначив Президент.
Україна виготовляє гармати за стандартами НАТО та створює флот морських дронів – Зеленський
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Україна створює перший у світі флот морських дронів, який зможе ефективно протистояти військовим кораблям росії. Також Україна розпочала виробництво гармат та снарядів за стандартами НАТО, розповів Президент Володимир Зеленський на Міжнародному форумі оборонних індустрій.

"Ми створюємо перший в історії флот морських дронів, який позбавляє сенсу російські військові кораблі і змушує їх ховатися. Також ми розпочали виробництво снарядів і гармат натівських калібрів, які так необхідні на полі бою", — наголосив він.

Зеленський зазначив, що Україна активно виробляє власну військову техніку, а також пропонує союзникам свої ідеї і розробки для посилення обороноздатності.

"Наші протитанкові комплекс більш далекобійні та безпечніші в управлінні, ніж цілий ряд інших аналогів. Ми пропонуємо свої програмні рішення для оборони: від управління до кібербезпеки. Ми також зацікавлені у локалізації виробництва техніки, яка необхідна для нашого захисту", — заявив Президент. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду