У Києві чоловік під час сварки з дружиною хотів підірвати себе гранатою

18:19, 24 жовтня 2023
Зловмисником виявився 52-річний місцевий мешканець, який пояснив свій вчинок проблемами у сімейному житті.
У Києві чоловік під час сварки з дружиною хотів підірвати себе гранатою
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві спецпризначенці КОРД затримали чоловіка, який під час сварки з дружиною хотів вчинити самогубство: дістав бойову гранату та висмикнув з неї чеку.

Як повідомили у пресслужбі поліції, за результатом перемовин правоохоронці вилучили у порушника вибуховий пристрій та затримали його.

 «Зловмисник перебував в стані алкогольного сп’яніння, поводив себе агресивно та не йшов на контакт, тож ми оточили місце події та спільно з бійцем КОРД розпочали перемовини. У подальшому нам вдалось затримати фігуранта та вилучити в нього небезпечний пристрій - бойову гранату Ф-1. Порушником виявився 52-річний місцевий мешканець, який пояснив свій вчинок проблемами у сімейному житті», - повідомив начальник Подільського управління поліції Юрій Трембіцький.

Слідчі оголосили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Наразі правоохоронці встановлюють походження зброї, а також вирішують питання щодо обрання запобіжного заходу. Підозрюваному загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Раніше ми писали, що суд Івано-Франківської області виніс вирок колишньому військовому, який кинув бойову гранату на чуже подвір’я. Чоловіка визнали винним у хуліганстві та незаконному поводженні зі зброєю та боєприпасами.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва