У Києві посадовиця підприємства КМДА збувала інформацію з бази даних системи «Безпечне місто»

14:06, 30 жовтня 2023
Підозрювана, виконуючи обов’язки гендиректора КП «Інформатика», розповсюджувала інформацію з обмеженим доступом.
У Києві посадовиця підприємства КМДА збувала інформацію з бази даних системи «Безпечне місто»
Фото: kyiv.gp.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві правоохоронці повідомили про підозру одній з керівниць КП «Інформатика» КМДА за фактом несанкціонованого розповсюдження інформації з обмеженим доступом, яка зберігалась в автоматизованих системах.

Як повідомляє Київська міська прокуратура, підозрювана, виконуючи обов’язки генерального директора КП «Інформатика», неодноразово розповсюджувала інформацію з обмеженим доступом з «Комплексної системи відеоспостереження міста Києва» щодо маршрутів пересування транспортних засобів по місту Києву.

«Так, на прохання свого знайомого посадовиця через мобільний меседжер передавала останньому дані щодо схеми маршрутів пересування конкретних транспортних засобів по м. Києву, а також місць їх фіксацій засобами комплексної системи відеоспостереження м. Києва», - сказано у повідомленні.

У прокуратурі додають, що наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу, встановлюються інші обставини вчинення злочину.

Фото: kyiv.gp.gov.ua

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва