АРМА ініціювало передачу Львівського ізоляторного заводу в управління державі

16:01, 24 грудня 2023
До Кабміну внесено проєкт розпорядження про передачу Львівського ізоляторного заводу в управління державі.
АРМА ініціювало передачу Львівського ізоляторного заводу в управління державі
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Агентство з розшуку та менеджменту активів повідомило, що внесло до уряду проєкт розпорядження про передачу Львівського ізоляторного заводу в управління державі в особі Міністерства енергетики України. Про це йдеться на офіційному сайті АРМА.

«Передача заводу в управління українській державі є свідченням того, що в умовах війни АРМА посідає державницьку позицію та відстоює інтереси країни. Міністерство енергетики зможе використати даний актив у контексті можливих проблем з енергопостачанням, які очікуються наприкінці цього року та у 2024-му», - сказала голова Нацагентства Олена Дума.

Діяльність заводу має виключну специфіку та виняткову важливість, адже підприємство є єдиним в Україні виробником скляних ізоляторів, які використовуються на лініях електромереж з напругою у діапазоні 0,4-1150 кВ. Крім того, підприємство експортує продукцію у понад 30 країн світу (країни ближнього зарубіжжя, а також Фінляндію, Швецію, Норвегію, Іспанію, Португалію, Ліван, В'єтнам, Чилі та Колумбію).

У АРМА нагадали, що на підставі ухвали Галицького районного суду міста Львова від 26 серпня 2022 року у справі № 461/4238/22 Агентству для управління передано докази у кримінальному провадженні № 42022140000000199, а саме корпоративні права, що належать GIG Holdings OU вартістю 11 050 000 грн, що становить 100% статутного капіталу ТОВ «Львівська ізоляторна компанія».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Наталія Мричко
    Наталія Мричко
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Маруліна
    Любов Маруліна
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Богдан Санін
    Богдан Санін
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва