У Києві судитимуть водія, який збив 11-річного хлопчика на переході

07:19, 21 лютого 2024
Правоохоронці встановили, що водій виїхав на перехрестя на забороняючий сигнал світлофора та здійснив наїзд на малолітнього пішохода.
У Києві судитимуть водія, який збив 11-річного хлопчика на переході
Джерело фото: autocentre.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві перед судом постане водій, який жовтні минулого року на пішохідному переході збив 11-річного хлопчика. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля «Хюндай» виїхав на перехрестя на забороняючий сигнал світлофора та здійснив наїзд на малолітнього пішохода. Хлопчик 2012 року народження якраз переходив проїзну частину по регульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження та була госпіталізована у лікарню.

Чоловіку повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Суд обрав водію запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено, обвинувальний акт скеровано до Солом’янського районного суду для прийняття рішення по суті. Чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Гречківський
    Павло Гречківський
    колишній член Вищої ради правосуддя
  • Уляна Братичак
    Уляна Братичак
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Юрій Скалозуб
    Юрій Скалозуб
    голова Чернігівського окружного адміністративного суду