В Одесі держвиконавець за $35 000 обіцяв працевлаштувати особу до прокуратури

15:38, 15 травня 2024
В Одесі судитимуть двох шахраїв.
В Одесі держвиконавець за $35 000 обіцяв працевлаштувати особу до прокуратури
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт стосовно держвиконавця одного з районних відділів державної виконавчої служби в Одесі та його спільника за фактом закінченого замаху на шахрайство і підбурювання до надання неправомірної вигоди.

Як повідомила Одеська обласна прокуратура, держвиконавець, знаючи, що знайома його друга бажає взяти участь у конкурсі на зайняття вакантної посади прокурора в одній з окружних прокуратур м. Одеси, запропонував свою «допомогу» у працевлаштуванні. Для переконливості своєї пропозиції у допомозі він залучив колишнього працівника прокуратури.

«Службовець обіцяв за 35 тисяч доларів США через власні нібито знайомства у прокуратурі та за особистого посередництва свого спільника забезпечити отримання посади прокурора», - заявили у прокуратурі.

Натомість обвинувачені мали на меті заволодіти коштами, шляхом обману. Правоохоронці затримали фігурантів у січні після одержання всієї суми коштів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва