Українські дрони атакували два новітні російські винищувачі Су-57

16:45, 12 червня 2024
У ГУР підтвердили ушкодження двох Су-57 різного ступеня тяжкості.
Українські дрони атакували два новітні російські винищувачі Су-57
Джерело фото: Defense Express
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У суботу, 8 червня, в результаті атаки дронів в росії були пошкоджені два новітні багатоцільові літаки Су-57. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Юсов підтвердив, що один із Су-57 зазнав значних пошкоджень, тоді як інший отримав легші ушкодження і може бути відновлений у короткі терміни. Він наголосив, що це перший випадок ураження Су-57, які є «надновими» винищувачами росії і гордістю Повітряно-космічних сил країни-агресора.

«Так, щодо підтвердження ураження ми можемо зараз говорити про те, що в одного Су-57 значні пошкодження, в іншого - легші. Ймовірно, його можна буде відновити у більш швидкий термін», - розповів Юсов.

Цей інцидент підкреслює вразливість навіть найсучасніших зразків російської авіації перед атаками дронів, які все частіше використовуються в конфліктах сучасного світу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду