У Хмельницькій області перекинувся автобус з дітьми – є загиблі, що відомо

11:00, 13 серпня 2024
В автобусі перебувало 19 дітей та четверо дорослих.
У Хмельницькій області перекинувся автобус з дітьми – є загиблі, що відомо
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП за участю пасажирського автобуса в якому перебувало 19 дітей та четверо дорослих. У результаті аварії одна дитина та один дорослий, який здійснював супровід дитячої групи, загинули.

Як повідомили у поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 13 серпня о  07:45 на автодорозі Н-03 поблизу села Вишнопіль Старокостянтинівської тергромади.

Водій автобуса «ЛАЗ Лайнер» перевозив групу дітей у супроводі двох дорослих з селища Любар Житомирської області до села Микуличин Івано-Франківської області.

Як пишуть у поліції, за попередніми даними, водій не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. Загалом в автобусі знаходилося 23 особи, з яких 19 дітей, двоє супроводжуючих групу дорослих та два водії. 

Попередньо, внаслідок ДТП загинула дванадцятирічна дівчинка та один дорослий. Кількість травмованих  встановлюється. Усіх потерпілих госпіталізували. 

На місці події працює слідчо-оперативна група, також вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

Огляд місця події та документування наслідків ДТП тривають.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду