На Черкащині службовець РТЦК та його спільниця викриті на хабарництві за відстрочки від призову

20:24, 11 жовтня 2024
Посадовець ТЦК Черкащини затриманий за вимагання хабарів у військовозобов'язаних, за що йому загрожує до 10 років позбавлення волі.
На Черкащині службовець РТЦК та його спільниця викриті на хабарництві за відстрочки від призову
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Поліція Черкащини викрила посадовця районного територіального центру комплектування (РТЦК) та його спільницю, які організували схему хабарництва. Про це повідомили в Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Зловмисники, скориставшись своїм службовим становищем, пропонували військовозобов’язаним оформити їх на військовий облік і надати відстрочку від призову. За цю «послугу» вони вимагали гроші в обмін на військово-облікові документи та висновок військово-лікарської комісії.

Завдяки співпраці з керівництвом обласного ТЦК, оперативники внутрішньої безпеки спільно зі слідчими поліції Черкащини задокументували злочинну діяльність затриманих. У ході санкціонованих обшуків в службових приміщеннях та за місцем проживання фігурантів були виявлені гроші, чорнові записи та документи третіх осіб.

На основі зібраних доказів триває розслідування, а фігуранти справи можуть бути притягнуті до відповідальності.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Максим Дирдін
    Максим Дирдін
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики