Одна з туристичних країн обмежила в'їзд українцям

14:11, 28 июля 2020
У Болгарію тепер можна в'їжджати з негативним тестом на COVID-19, який зроблений не пізніше, ніж за 72 год. до прибуття.
Одна з туристичних країн обмежила в'їзд українцям
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Громадяни України зможуть в'їжджати до Болгарії за умови наявності негативного тесту на коронавірус. Він має бути зроблений не пізніше ніж за 72 години до прибуття. Про це повідомляють на сайті Міністерства охорони здоров'я Болгарії.

«З 28 липня громадяни Північної Македонії, Сербії, Албанії, Косова, Боснії та Герцеговини, Чорногорії, Молдови, Ізраїлю та Кувейту можуть в'їхати в Болгарію з негативним ПЛР-тестом, проведеним за останні 72 години. Для громадян України вимога пред'явити негативний ПЛР-тест діє з 30 липня», – сказано у повідомленні.

Зазначимо, що в'їзд з негативним ПЛР-тестом дозволений громадянам деяких інших третіх країн, які їдуть з таких причин: сезонні робітники та робітники у сфері туризму, освітні подорожі, гуманітарна торговельна, економічна та інвестиційна діяльність.

До слова, ПЛР-тест не потрібен особам, які прибувають до Болгарії з країн-членів ЄС, Великої Британії, країн Шенгену, а також з Алжиру, Австралії, Канади, Грузії, Японії, Марокко, Нової Зеландії, Руанди, Республіки Корея, Таїланду, Тунісу, Уругваю.

Нагадаємо, що Україна домовилася про безвіз з Гренадою.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про відкриття кордонів для фрілансерів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва