По 200 «добровольців» щотижня: в РФ проходить кампанія з набору на військову службу — ГУР

16:33, 2 мая 2022
В РФ активізується кампанія з набору «добровольців» на військову службу за контрактом.
По 200 «добровольців» щотижня: в РФ проходить кампанія з набору на військову службу — ГУР
Джерело фото: ukrinform.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що в РФ активізується кампанія з набору «добровольців» на військову службу за контрактом. Передбачається, що вони мають відновити втрати особового складу підрозділів, які брали участь у бойових діях на території України. Також планується формування кількох нових підрозділів. При підписанні контрактів надається перевага тим, хто раніше проходив військову службу.

«Військове керівництво РФ встановило чіткі "норми набору": для далекосхідного та сибірського федерального це 200 «добровольців» щотижня. При цьому, в Москві набір взагалі не проводиться.

Для мотивування до проходження служби з «добровольцями» проводяться агітаційні заходи. Зокрема, повторюються традиційні російські наративи про "колективний Захід" та "неіснуючу Україну". Також обіцяється підвищене матеріальне забезпечення та пільги»,  пишуть у розвідці.

Крім того, зауважується, що «російське окупаційне командування вже використало не менше 95% підготовлених БТГр і цього все одно виявилось недостатнім для досягнення «успіху» у війні з Україною».

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що на окупованих територіях загарбники виганяють хворих з лікарень та змушують лікувати лиш «своїх», — розвідка.

А ще ми розповідали, що окупанти придумали спосіб, як маскувати шалені втрати на війні: СБУ перехопила розмову, аудіо.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді