Відновити втрачені посвідчення водія відтепер можна онлайн: відеоінструкція

18:07, 5 февраля 2020
Вхід до е-кабінету водія відбувається за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП).
Відновити втрачені посвідчення водія відтепер можна онлайн: відеоінструкція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 5 лютого, Міністерство внутрішніх справ та Державна міграційна служба України презентували ще одну новацію е-сервісу від МВС: онлайн замовлення заміни посвідчення водія через електронний кабінет водія. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів, що громадяни зможуть обміняти водійське посвідчення та отримати його після втрати або крадіжки не виходячи з дому. Для цього достатньо мати власний електронний кабінет водія.

«Запустили ще одну новацію е-сервісу від МВС: онлайн замовлення заміни посвідчення водія через електронний кабінет водія. Вхід до е-кабінету водія – за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП), який дуже зручно отримати на чип своєї ID-картки, а також через Bank-id та Mobile-id», — сказав Аваков.

Міністр відзначив, що МВС є лідером у справі діджіталізації державних сервісів для громадян. Це значно мінімізує час та сили, які громадяни витрачають на отримання послуг.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ДМС відкрила новий онлайн-сервіс для декларування автомобілів, які ввозяться до України.

Нагадаємо, ми повідомляли, як відновити права онлайн та скільки коштує послуга.

 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир