Названий ТОП-5 надійних автомобілів із пробігом

19:31, 18 апреля 2020
У рейтингу надійності переважають японські та німецькі автомобілі.
Названий ТОП-5 надійних автомобілів із пробігом
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Наразі багато українців обирають вживані автомобілі для користування. Зокрема, це пов’язано також і з кризою, яка впевнено наступає на Україну.

При виборі автомобіля із пробігом, водіям слід бути обачними і враховувати надійність марки, яку плануєте купувати.

Експерти виокремили п’ятірку надійних вживаних автомобілів. Рейтинг опублікував сайт mmr.net.ua.

  1. Hyundai Solaris завойовує перше місце у рейтингу надійності. Автомобіль комплектується перевіреним 1,6-літровим мотором з потужністю в 123 к.с. і пропонується з механічною трансмісією. Таке поєднання дозволяє проїжджати автомобілю без проблем близько 300 тис. км, що робить його привабливим для роботи в таксі.
  2. Peugeot – 508 займає друге місце. Седан отримав 1,6-літровий бензиновий і 2,0-літровий дизельний мотори на вибір. Останній, до слова, надійніший і економічний. А в купе з надійним японським «автоматом» Aisin автомобіль буде привабливий для тих, хто не хоче брати нову машину. Також тут можна відзначити хорошу шумоізоляцію і просторий салон.
  3. Volkswagen Polo – бюджетний автомобіль, який надійно закріпився на третій сходинці. Варто звернути увагу на комплектації з 1,6-літровим мотором і механічною КПП. Обидва агрегати досить витривалі і пристосовані до важких режимів експлуатації.
  4. Volkswagen Jetta опинився на четвертому місці ТОП-5. Крім 1,6-літрового мотора, автомобіль комплектується турбованим агрегатом об’ємом 1,4 літра і АКПП. Незважаючи на те, що в автомобілях після 2013 року випуску двигун позбувся типових «болячок», краще вибирати більш слабкий двигун і бажано з маркуванням BSE – такий агрегат без проблем проїде більше 300 тис. км. На відміну від Polo, Jetta має велику кількість електроніки і комфортніший салон.
  5. Honda Accord зайняв п’яту позицію. Велика частина машин цієї моделі – передньопривідні. Двигуни Honda традиційно вважаються неймовірно надійними. І якщо стосовно серії В я цілком готовий з цим погодитися, то мотори серії К на Accord VII просто надійні, але не більше того.

У висновку варто наголосити, що водіям з бажанням придбати авто із пробігом варто все ж звернути увагу на машини німецького або японського походження.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала, як правильно обирати вживані автомобілі

Також ми публікували рейтинг найкращих седанів із пробігом бізнес-класу. 

Нагадаємо, названі автомобілі, які найбільше затребувані на вторинному ринку. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Плахтій
    Інна Плахтій
    член Вищої ради правосуддя
  • Віталій Галаган
    Віталій Галаган
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Олена Губська
    Олена Губська
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді