ТОП-10 автомобілів, які мають погану репутацію серед водіїв

14:43, 29 апреля 2020
Представлені нижче машини мають низку проблем, починаючи від технічних і закінчуючи естетичними.
ТОП-10 автомобілів, які мають погану репутацію серед водіїв
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Автомобільні експерти склали список із десяти автомобілів, від яких водії намагаються позбутися якомога швидше. Представлені нижче машини мають низку проблем, починаючи від технічних до естетичних. Про це повідомляє профільний ресурс uamotors.

Nissan Versa

Нерідко після покупки автомобілі починають розчаровувати свого власника. Деяких починають дратувати «дитячі болячки», які не спромігся усунути виробник, інші ж впадають у відчай через вартість обслуговування і ТО. Фахівці дослідницької компанії iSeeCars вирішили вивчити північноамериканський ринок уживаних автомобілів і виділили моделі, від яких власники позбавляються після першого ж року експлуатації.

Jaguar XF

Відкриває список седан Nissan Versa , який не здатний похвалитися ні хорошим салоном ні списком оснащення, проте вартість 12 500 доларів робить його практично найдешевшим авто в США. Однак в 8,7% випадків подібні автомобілі продаються після першого року використання. Слідом в рейтингу розташувався Jaguar XF , який через часті поломок намагаються продати якомога швидше. Фахівці з’ясували, що 8,8% спорткарів продаються через рік.

BMW X3

Хетчбек Nissan Versa Note також не може надовго зацікавити своїх власників і тому 9% автолюбителів прощаються з машиною вже через рік. А ось BMW X3 , який добре відомий на українському ринку, найчастіше продають через дорожнечу обслуговування і цін на запчастини. Близько 9% автомобілів на «вторинці» мають вік трохи більше року. Модель BMW X1 також потрапила до цього рейтингу, оскільки близько 10,4% власників продають свої автомобілі через рік через посередню надійність кросовера.

BMW X1

За даними iSeeCars 10,7% власників продають Mini Clubman через рік після покупки через часті поломок і маленького салону. Британський Range Rover Evoque також не відрізняється високою надійністю, а похилий дах практично повністю позбавляє заднього огляду, що і стає причиною того, що 10,9% власників продають машину через рік.

Range Rover Evoque

Високі експлуатаційні витрати, спірний дизайн і неоднозначний інтер’єр змушують 11,8% власників Land Rover Discovery Sport розлучитися з автомобілем всього лише через рік використання. За підрахунками фахівців 11,9% власників BMW 3-Series продають автомобіль через рік, а причиною стає вартість ТО, скромний за розмірами салон і часті поломки.

Mercedes-Benz C-Class

Очолив список Mercedes-Benz C-Class . Модель має схожі з  BMW 3-Series проблеми. За даними фахівців 12,4% автомобілів на вторинному ринку продаються через рік після покупки.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, які автомобілі допоможуть пережити карантин з комфортом.

Також стали відомі найдійні автомобілі, які проїжджають понад 300 тисяч кілометрів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду