Правоохоронний Комітет Ради обговорює законопроекти щодо внесення змін до КПК

15:00, 18 декабря 2019
Комітет Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності проводить засідання.
Правоохоронний Комітет Ради обговорює законопроекти щодо внесення змін до КПК
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 18 грудня, о 15:00 розпочалося засідання Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності. Захід проходить за адресою: вул. Садова 3а, кімн. 416. Про це повідомляє офіційний сайт Верховної Ради.

На порядку денному:

  1. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за злочини, вчинені злочинною спільнотою», (№ 2513), поданий Президентом України.
  2. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України» (№ 2411), поданий Кабінетом Міністрів України.
  3. Про проект Закону України «Про зброю», (№ 1222), поданий народними депутатами України Фрісом І.П., Матусевичем О.Б.

          Про проект Закону України «Про обіг зброї», (№ 1222-1), поданий народними депутатами України Бакумовим О.С., Медяником В.А., Сушком П.М. та іншими.

  1. Про проект закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо ліквідації корупційної схеми в пенітенціарній системі шляхом вилучення статті 391 Кримінального кодексу України)» (№ 2079), поданий народними депутатами України Фрісом І.П., Демченко С.О. Дирдіним М.Є. та іншими.
  2. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо приведення процесуальної процедури до міжнародних зобов'язань України у сфері кримінальної юстиції)» (№ 2304), поданий народними депутатами України Вельможним С.А., Суховим О.С.
  3. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо здійснення кримінального провадження в суді першої інстанції колегією суддів», (№ 2456), поданий народними депутатами України Яцик Ю.Г., Бакумовим О.С., Галушком М.Л. та іншими.
  4. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо адміністративного нагляду за особами, звільненими з місць позбавлення волі», (№ 2514), поданий народними депутатами України Припутнем Д.С., Павлюком М.В.
  5. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності за незаконну торгівлю пальним», (№ 2515), поданий народними депутатами України Припутнем Д.С., Павлюком М.В.
  6. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо скасування правової норми, яка передбачає відповідальність за самогоноваріння)», (№ 2371), поданий народними депутатами України Ватрасом В.А., Федієнком О.П., Сохою Р.В. та іншими
  7. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скасування відповідальності виготовлення алкогольних напоїв в домашніх умовах для власного споживання», (№ 2371-1), поданий народними депутатами України Підласою Р.А., Наталухою Д.А.
  8. Про проект закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення захисту педагогічних, науково-педагогічних та наукових працівників» (№ 2279), поданий народними депутатами України Констанкевич І.М. Дубневичем Я.В. та іншими.
  9. Про проект закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вжиття заходів стосовно захисту бджільництва», (№ 2140), поданий народними депутатами України Деркачем А.Л., Молотком І.Ф. та іншими.
  10. Пропозиції Комітету до проекту Плану законопроектної роботи Верховної Ради України на 2020 рік.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що правоохоронний Комітет Ради розглянув законопроект щодо виконання рішення Конституційного Суду.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси