Верховна Рада зробила крок для забезпечення Антикорсуду власним приміщенням

14:55, 18 июня 2020
Будівлю, що займає ВАКС, знімуть з балансу ГП «Антонов».
Верховна Рада зробила крок для забезпечення Антикорсуду власним приміщенням
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Верховна Рада прийняла Закон «Про внесення змін до Закону України «Про реструктуризацію заборгованості державного підприємства «Антонов» щодо уточнення деяких питань реструктуризації заборгованості з метою створення передумов для забезпечення Вищого антикорупційного суду приміщенням» №3350. Про це повідомляє прес-служба парламенту.

Законом внесено зміни до Закону України «Про реструктуризацію заборгованості державного підприємства «Антонов», доповнено його статтею 1-1 та установлено, що «Частина заборгованості погашається шляхом передачі до сфери управління державного органу, визначеного Кабінетом Міністрів України, від державного підприємства "Антонов" нежитлової будівлі (літера А) по проспекту Перемоги, 41 у м. Києві за ринковою вартістю, яка підтверджується звітом про незалежну оцінку майна. Залишок заборгованості, що залишиться після погашення заборгованості шляхом передачі до сфери управління державного органу, визначеного Кабінетом Міністрів України, від державного підприємства "Антонов" нежитлової будівлі (літера А) по проспекту Перемоги, 41 у м. Києві, погашається щокварталу рівними частинами протягом строку, визначеного статтею 1 цього Закону».

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала, що 2 червня Верховна Рада прийняла за основу проект Закону «Про внесення змін до Закону України «Про реструктуризацію заборгованості державного підприємства «Антонов» щодо уточнення деяких питань реструктуризації заборгованості з метою створення передумов для забезпечення Вищого антикорупційного суду приміщенням». 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва