Рада підтримала митні пільги щодо «інвестнянь»

13:04, 2 марта 2021
Законом до 2035 року звільнено від оподаткування ввізним митом устаткування (обладнання), що ввозитиметься на митну територію України інвестором для реалізації інвестиційного проекту.
Рада підтримала митні пільги щодо «інвестнянь»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 2 квітня, Верховна Рада прийняла Закон «Про внесення зміни до розділу XXІ «Прикінцеві та перехідні положення» Митного кодексу України».

Законом до 1 січня 2035 року звільнено від оподаткування ввізним митом устаткування (обладнання), що ввозитиметься на митну територію України інвестором для реалізації інвестиційного проекту зі значними інвестиціями в рамках виконання спеціального інвестиційного договору, укладеного відповідно до Закону України «Про державну підтримку інвестиційних проектів зі значними інвестиціями». При цьому таке устаткування (обладнання) повинно бути новим і виготовленим не раніше ніж за 3 роки до дати реєстрації інвестиційного проекту зі значними інвестиціями.

Перелік та обсяги такого устаткування (обладнання) визначатимуться Урядом України разом із укладенням відповідного спеціального інвестиційного договору.

Проект Закону зареєстровано за №3762.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Рада внесла зміни до Податкового кодексу щодо звільнення від оподаткування.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду