Кличко відправив до Єгипту працівників Київавтодору

06:45, 26 октября 2019
Мер підкреслив, що комунальна корпорація має унікальних спеціалістів.
Кличко відправив до Єгипту працівників Київавтодору
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Мер столиці Віталій Кличко під час нагородження кращих працівників Київавтодору з нагоди Дня автомобіліста і дорожника розповів, що за кілька останніх років у місті відремонтували понад 900 кілометрів автодоріг і проїздів, передає «Вечірній Київ».

«Оновили майже половину київських автошляхів. Деякі дороги не бачили ремонту по 40 років, і їм надали нове життя. З 2014 року парк спеціальної техніки підприємств Київавтодору поповнився 232 машинами. Більшість цих спецавто — техніка для зимового утримання. Минулої зими місто придбало 2 снігоплавильних комплекси. Це значно спростить процес прибирання вулиць та допоможе зекономити місту чималі кошти на вивезенні снігу», — сказав Кличко.

Мер вручив нагороди і відзнаки Київського міського голови кращим спеціалістам Київавтодору. А також, уже за традицією, путівки на відпочинок у Єгипті отримали 13 фахівців Київавтодору.

Зокрема, водії, машиністи, асфальтобетонники. Мер підкреслив, що комунальна корпорація «Київавтодор» працює в столиці вже понад 70 років і має справді унікальних спеціалістів.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, коли запустять Шулявський міст.

Крім того, ми писали, що глава КМДА Віталій Кличко подав до суду на главу Кабміну Олексія Гончарука і главу Офісу Президента Андрія Богдана. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Мричко
    Наталія Мричко
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Маруліна
    Любов Маруліна
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Богдан Санін
    Богдан Санін
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва