Запуск ЄСІТС: Державна судова адміністрація оприлюднила оголошення

11:58, 1 декабря 2018
Положення про ЄСІТС буде внесено на затвердження Вищій раді правосуддя.
Запуск ЄСІТС: Державна судова адміністрація оприлюднила оголошення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державна судова адміністрація України опублікувала оголошення про початок функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, повідомляє 1 грудня заступник Голови ДСА Сергій Чорнуцький на своїй сторінці у Facebook.

«На черзі, фактично фіналізований проект Положення про ЄСІТС, який найближчим часом буде внесено на затвердження Вищій раді правосуддя та з урахуванням консультацій з Радою суддів України»,- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Рада суддів ухвалила рішення щодо впровадження електронного судочинства. Державній судовій адміністрації необхідно у найкоротші терміни проінформувати Раду суддів про план організаційних заходів та етапів впровадження ЄСІТС, в тому числі її підсистеми «Електронний суд».

Також на засіданні Ради суддів України, що відбулося 19 листопада 2018 року, членами Ради було детально проаналізовано передумови, які необхідно виконати Державній судовій адміністрації України для повноцінного запровадження і дієвого застосування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (ЄСІТС).

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України