Генпрокурор Ірина Венедіктова розповіла про риб-прилипав

18:01, 13 мая 2020
Ірина Венедіктова: в мене є своя така фан-група, ні дня в них не проходить без мене.
Генпрокурор Ірина Венедіктова розповіла про риб-прилипав
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова на своїй сторінці у фейсбуці розповіла про власну «фан-групу».

«Про риб-прилипав.

«Прилипали — дивовижні риби. Вони складають самостійне сімейство прилипалових в загоні окунеподібних, але видове різноманіття цих риб невелика  всього відомо 8 видів прилипав. Прилипало негайно починає активний пошук «господаря» і прикріплюється до нього».

В мене є своя така фан-група — їх до 10 (може і 8, які живуть якимось своїм сприйняттям реальності. І в їхній реальності я займаю якесь тільки їм відоме місце. Ні дня в них не проходить без мене. Вони надають оцінку моєму годиннику, окремим службовим листам, скерованим мені, їхньому баченню, кого треба і нетреба брати в радники, притягати до відповідальності (а, в принципі, вони відразу ж виконують і функцію слідства, прокуратури, адвокатури і суду - такий собі левел Бог). Причому свої висновки вони роблять не на підставі процесуальних дій, а на підставі тільки їм зрозумілих натхнень і фантазій. Коли в їхньому всесвіті пауза, вони задають мені питання на своїх сторінках фб і самі на них відповідають ...

Проте я радію своїм прилипалам, бо в природі «прилипали грають важливу роль, будучи санітарами великих морських мешканців. Нерест у прилипав відбувається в червні-липні в Атлантичному океані і в серпні-вересні в Середземному морі». З нетерпінням чекаю на потомство», — зазначила вона.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва