У Києві закладам громадського харчуванням дозволи приймати гостей у залах

08:55, 24 июня 2020
Відвідувачі зможуть увійти до ресторану тільки в супроводу персоналу.
У Києві закладам громадського харчуванням  дозволи приймати гостей  у залах
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Закладам громадського харчування дозволили приймати гостей у залах. Про це йдеться в розпорядженні КМДА від 22 червня. Про вимоги щодо роботи закладів йдеться, починаючи з пункту 93 «Вимоги щодо роботи закладів громадського харчування».

Зокрема зазначається, що у закладах, що здійснюють обслуговування в приміщенні, забороняється самостійний вхід відвідувачів до закладу без супроводу персоналу. Окрім цього, забороняється функціонування дитячих кімнат, проведення свят, бенкетів, майстер-класів, публічних подій тощо, в яких беруть участь більше 10 осіб; готувати їжу на відкритих кухнях (окрім тих, що відгороджені від відвідувачів перегородкою).

Меню буде розміщуватися для безконтактного ознайомлення біля входу або місця прийняття замовлення у кількості, достатній, щоб уникнути скупчення людей, або на столах з матеріалу, що дозволить проведення обробки дезінфекційним засобом. Дозволяється видача одноразових паперових меню з їх подальшою утилізацією.

Працівники закладу мають обслуговувати відвідувачів у масках, окулярах та одноразових рукавичках. Після кожного зняття засобів індивідуального захисту працівник повинен ретельно помити руки з милом або обробити їх антисептиком.

Суб’єкт господарської діяльності повинен буде забезпечити постійну наявність рідкого мила, антисептиків та паперових рушників  у санвузлах.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва