За участие в гей-параде чиновнику будет грозить 136 тысяч штрафа

13:25, 24 июля 2020
В Слуге народа придумали, как наказывать обычных людей и чиновников, пропагандирующих гомосексуальные отношения или трансгендеризм.
За участие в гей-параде чиновнику будет грозить 136 тысяч штрафа
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На сайте Верховной Рады появился текст зарегистрированного 22 июля законопроекта о внесении изменений в Кодекс об административных правонарушениях относительно ответственности за пропаганду гомосексуализма и трансгендеризма № 3917. 

Авторами законопроекта выступают народные депутаты от фракции «Слуга народа» Елена Лис и Георгий Мазурашу.

В частности, депутаты предлагают наказывать служебных и должностных лиц, которые потворствуют такой пропаганде, 136 тысячами грн штрафа.

Для обычных людей штраф составит 51 тысячу грн.

За публичный поцелуй можно будет «схлопотать» 85 тысяч грн штрафа.

Соответствующие изменения предлагается вписать в КоАП в виде статьи 180-2.

«Серед аморальних загроз сучасності варто відмітити агресивну пропаганду гомосексуалізму та трансгендеризму, спрямованих на знищення інституту сім’ї. Викликає глибоку стурбованість зростаюча тенденція публічної пропаганди аморальних відхилень від конституційної норми сім’ї, зазначеній в статті 51 Конституції України, що унеможливлює виховання дітей в конституційному руслі, чим порушуються права дітей та їхніх батьків, тому запровадження адміністративної відповідальності за пропаганду гомосексуалізму та трансгендеризму є важливим кроком, якого давно очікує українське суспільство.

Відносно так званого “гендерного” питання абсолютна більшість громадян України однозначно сприймають тільки дві статі – чоловіка і жінку, і тільки такими, якими вони народились. Поняття “гендерна рівність” означає у т.ч., що людина не народжується ні чоловіком, ні жінкою, а сама може вибрати собі стать. Незнанням людей справжньої суті, яка ховається за терміном “гендер”, спритно користуються гендерні організації, які просувають гендерне законодавство через парламент України, наслідком цього стало ухвалення Верховною Радою України у 2005 році Закону України № 2866-IV: “Державна політика забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків спрямована на утвердження ґендерної рівності; недопущення дискримінації за ознакою статі”. Таким чином, термін “гендер” увійшов у наше законодавство та поклав початок широкій пропаганді гендерної рівності, яка за суттю своєю є явною чи прихованою пропагандою гомосексуалізму та трансгендеризму, що випливає з визначення терміна “гендер”. Тому, коли захисники гендеру говорять про гендерну рівність, насправді мають на увазі не статеву рівність між двома біологічними статями – чоловіком та жінкою, але ще й рівність між соціальними статями, яких, на думку ідеологів “гендеру”, є багато.

В Європі, як і в цілому світі загалом, немає єдиної позиції щодо інституту сім’ї, і позиція багатьох європейських країн щодо Стамбульської конвенції яскраво свідчить, що Європа не є одностайною в цих питаннях. Україна обрала європейський вектор розвитку, і за прикладом Литви та інших європейських захисників інституту сім’ї, послідовно реалізує своє право на збереження національних цінностей своєї країни.

Відповідно, існує нагальна необхідність внесення змін до законодавства з метою забезпечення формування засад державної сімейної політики – запровадження Національної стратегії охорони сім'ї, дитинства, материнства та батьківства на основі традиційних сімейних цінностей України – розумінні сім’ї як законного союзу чоловіка та жінки, які народжують і виховують дітей», - отмечают авторы.

Подписывайтесь на наш Telegram-канал, чтобы быть в курсе самых важных событий.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва